Recaro Kio Select Teal Green

Autosedačka kategorie 0-18 kg, i-Size 60-105 cm.

7 359,00 Kč
S DPH
Počet
Přidat na seznam přání
Produkt již není k dispozici.

60 – 105 CM | 3 MĚSÍCE – 4 ROKY | MAX. 18 KG (S novorozeneckou vložkou možné použití už od narození)

Použití autosedačky Kio i-Size je možné pouze spolu s novou Recaro Avan/Kio i-Size isofixovou základnou !!!

Systém 5-bodového pásu

Intuitivní a centrální nastavení pásů díky systému vedení pásů HERO podporuje bezpečné a jednoduché zajištění dítěte

Patentovaný systém pásů HERO

Celek, skládající se z ramenních vyplní, ramenních pásů a opěrky hlavy zabraňuje kroucení a sklouznutí pásů a ulehčuje bezpečné a jednoduché zajištění

Ergonomická pěna sedadla

Perfektně se přizpůsobí tvaru těla Vašeho dítěte a nabízí maximální pohodlí

Paměťová pěna v opěrce hlavy

Pohodlná pro dítě a také výrazně tlumící nárazy a otřesy

Skořepinová konstrukce pohlcující energii

V případě nárazu se energie směřuje do skořepinové konstrukce sedačky a tam se absorbuje

Čalounění bezpečnostních pásů

Zajistí snížení zahřívání v létě – nedochází tak k poškození citlivé dětské pokožky

Intuitívní obsluha

Všechny důležité funkce je možné ovládat intuitívně a pouze jednou rukou

Ergonomické provedení

Ploché bočnice umožňují rodičům správné vložení dítěte do autosedačky

Výškově nastavitelná opěrka hlavy s integrovaným vedením pásů

Poskytuje jednoduché, individuální přizpůsobení se rostoucímu dítěti a podporuje ergonomické sezení

Modulární systém

Se základnou Avan / Kio Base tvoří idální trojici výrobků : báze, skořepinová kojenecká autosedačka Avan a následná autosedačka Kio. To rodičům v rychlém rodinném životě ulehčuje jejích připevnění a díky indikátorům, které znázorňují správnou instalaci, zvyšuje bezpečnost. Báze i-Size Avan / Kio je možné používat s protisměrným zádržným systémem Kio až do asi 4 roků věku. Pro dlouhotrvající radost a mnoho krásných cest a výletů.

i-Size

Přeprava dětí proti směru jízdy, optimalizovaná ochrana při bočních nárazech a intuitívní instalace ISOFIX zajišťuje malým cestujícím na zadních sedadlech vozu maximální bezpečnost. Při orientaci proti směru jízdy se v případě čelní srážky síly nárazu rozloží po celém těle, a tím jsou chráněné citlivé oblasti hlavy a krku. Dětská sedačka splňuje nejnovější a nejvyšší bezpečnostní standardy podle normy UN R129

Cirkulace vzduchu

Čerstvý vzduch zajišťuje dobrou náladu. Proto inteligentní otvory na vnější konstrukci a také vložky ze síťoviny v potahu sedačky zabezpečují rovnoměrné proudění vzduchu.Víc komfortu a pohodlí už není možné. Ať jedete jen narychlo k babičce nebo na letní dovolenou s celou rodinou - takto zůstávají děti v dobré náladě. Nezáleží na tom, jak dlouho cesta trvá.

Pokročilá boční ochrana (ASP)

Integrované chrániče je možné na straně dveří rychle a lehce vyklopit. Při možném bočním nárazu absorbéry energie snižují síly, které by mohly působit na dítě. Kombinace dětské skořepiny, konstrukce autosedačky a bočních křídel poskytuje ochranu proti bočnímu nárazu trojnásobně. V každém autě.

Inteligentní zámek pásů

Jednoduché a bezpečné zajištění pásů díky inteligentnímu zámku pásů: při vyndavání dítěte se zámek pásů překlopí dopředu a také tam zůstane. Dítě tedy při vkládání do sedačky není posazené na zámek a rodiče mohou potomka bezpečně, pohodlně a s úspornou času připoutat v autosedačce

Nastavení polohování jednou rukou

Protisměrný zádržný systém Kio disponuje při orientaci vpřed i vzad podle směru jízdy třemi polohami. Poloha na ležení je velmi plochá a umožňuje malým objevitelům nejlepší přestávky na spaní nebo jen snění. Rodiče ocení především intuitivní a jednoduchou obsluhu jednou rukou. To ulehčí cestování všem.

Schválení: UN R129/03 (i-Size)

Vnější rozměry (Š / H / V): 44 / 46 / 59 – 65 cm

Váha: 7,8 kg

Bezpečný přítel na cestách.

Co může být krásnější, než venku s tátou sbírat ovoce a potom příjemně vklouznut do autosedačky? Díky promyšlenému systému otvorů v korpusu a vložkám ze síťoviny v potahu sedačky mají malí nezbedníci maximální komfort , který přináší optimální cirkulace vzduchu. Mamka a taťka si mohou také oddechnout, protože protisměrný zádržný systém Kio je bezpečně posazený v příslušné základně Avan / Kio Base na zadním sedadle. A nejlepší na tom je, že základnu Avan / Kio Base bylo dosud už možné používat I s kojeneckou skořepinovou sedačkou Avan.

00089035410050

Parametry

Barva
Select Teal Green

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)

REZERVUJTE SI TERMÍN KONZULTACE  

Aktuality
11. 07. 2024

Akce 30% na modely značky Klippan. Akce platí do vyprodání zásob.


07. 06. 2024

Začíná období dovolených a Centrum autosedaček ve spolupráci se značkou AXKID si pro vás připravilo jedinečnou akci. Na protisměrné modely AXKID One 2, AXKID Minikid 4 a AXKID Movekid najdete největší slevu, která tu kdy byla a opakovat se nebude. Sleva 20% na všechny dostupné barevné varianty. Platí do vyprodání zásob.


Letecký den s BESIP
15. 05. 2024

1.5.2024 jsme se účastnili ve spolupráci se značkou BESIP na leteckém dni v Náměstí nad Oslavou. Děkujeme


04. 04. 2024

5.-7.4.2024 Vás zveme na veletrh For Kids, kde se na Vás budeme těšit v Hale 2 - C 25


06. 03. 2024

Rádi bychom vás přivítali v nové pobočce, v Hradci Králové, kterou pro vás budeme otevírat 12.3.2024! Velmi se těšíme na vaši návštěvu, kterou si již nyní můžete rezervovat u nás na webu.


Více aktualit