Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Centrum autosedaček s.r.o. IČ: 074 19 902 se sídlem Poděbrady (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: Stavební 57, 290 01 Poděbrady

Email: info@centrumautosedacek.cz

Telefon: +420 770 192 112

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle …. let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
  2. Provozované služby, zajišťující marketingové a podpůrné služby
  • Google analytics - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google Adwords - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google nákupy - žádost o recenzi, zaznamenává email pokud odsouhlasíte v procesu objednávky
  • Heureka - zaznamenává konverze nákupu a email pro službu "Ověřeno zákazníky"
  • Zboží.cz - zaznamenává konverze nákupu a email
  • Sklik - zaznamenává cookie, použití webu, konverze nákupu

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. Odvolat souhlas můžete kdykoli ve svém vlastním účtu zákazníka.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečeného / šifrovaného přístupu na web, šifrování hesel zákazníků v databázi, pravidelných aktualizací systému, pravidelné zálohy systému.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

REZERVUJTE SI TERMÍN KONZULTACE  

Aktuality
01. 01. 2024

Přejeme všem bezpečný nový rok 2024.


14. 12. 2023

14.12.2018 jsme pro vás otevřeli první prodejnu Centra autosedaček - v Čestlicích. Dnes již máme prodejen 6 a na jaře příštího roku pro vás otevřeme další. ⭐ Děkujeme, bez vás by to nešlo.


23. 11. 2023

Nevíte si rady, jak vybrat bezpečnou autosedačku pro vašeho malého cestovatele? Autosedačku lze nakoupit na pár kliknutí přes web, ale ... Bez vyzkoušení malému pasažérovi a vašemu autu, se může stát, že vyberete špatně. Udělejte si na výběr čas... přece jen vybíráte bezpečnostní prvek pro svůj malý poklad a přejete si, aby byl v co největším bezpečí. Na našich prodejnách v Praze, Havlíčkově Brodě, Brně a Ostravě vám poradíme s výběrem bezpečné a pohodlné autosedačky. Samozřejmostí je zkouš ...


Axkid Minikid 4
26. 09. 2023

Očekávaná novinka ! Švédská protisměrná autosedačka Axkid Minikid 4 schválená podle nejnovějšího předpisu R129, testovaná ve verzi Plus a umožňující jízdu proti směru jízdy až do 7 let (125 cm a 36 kg) - SKLADEM


13. 08. 2023

Příběh Leonida, možná znáte z našich stránek. Nyní Leonid, spolu s dalšími rodiči, jejichž děti zemřely nebo byly těžce zraněny v autosedačkách, vytváří partnerství, aby s pomocí ANEC, organizace zastupující práva spotřebitelů, podali k EHK OSN kolektivní výzvu.


30. 07. 2023

Ve spolupráci s kolínskou dílnou Spirála pomoci Plus vyrábíme ochranné potahy na autosedačky, bederní pásky a nově i polstrování na bezpečnostní pás auta. Všechny doplňky jsou vyrobeny v České republice.


08. 06. 2023

Tato akce je dárkem pro všechny, kteří se rozhodnou zakoupit pro své dítě bezpečnou protisměrnou autosedačku. Každý zákazník, který u nás zakoupí protisměrnou autosedačku – vajíčko, čistou protisměrku, otočku nebo obousměrku v ceně nad Kč 10.000,- dostane k nákupu sadu bezpečnostních doplňků v ceně Kč 1.990,-, ZDARMA. Sada bezpečnostních doplňků obsahuje: zpětné zrcátko CA, chránič sedadla Klippan, sluneční clony Klippan, značku Dítě v autě CA. Akce platí od 10.6.2023 do 16.7.2023.


26. 05. 2023

Přijďte s námi 1.6.2023 oslavit otevření nové prodejny a Dětský den. Pro děti máme připraven skákací hrad, doprovodný program BESIP se soutěžemi o malé dárečky. Ani dospěláci nepřijdou zkrátka. Mohou zakoupit svým miláčkům vhodnou autosedačku se slevou 15% a popovídat si o bezpečném cestování dětí. I pro ně jsme si připravili zábavu - soutěž o autosedačku Klippan Wego, polštářek Sandini a Klippan sluneční clony. Těšíme se na vás v Havlíčkově Brodě.


15. 05. 2023

Naše webové stránky mají nový modernější vzhled a mnohem lépe se nyní zobrazují na mobilech. Snad se vám také líbí a pokud máte připomínku co ještě vylepšit - napište nám na náš e-mail: info@centrumautosedacek.cz nebo na messenger.


11. 04. 2023

Nabídku jsme rozšířili o 3 bezpečnostní doplňky do auta: zpětné zrcátko, držák tabletu a značku Dítě v autě.


20. 02. 2023

Na blogu najdete článek o končící normě ECE R44, o jejím nástupci normě ECE R129


14. 02. 2023

Na blogu najdete nový článek - Nejbezpečnější způsob přepravy dětí v autě.


31. 01. 2023

Nejsou nám lhostejné osudy dětí. Tentokrát jsme přispěli na vybavení učebny stacionáře Handicap centrum Srdce, o.p.s. Chotěšice.


01. 12. 2022

Do nabídky jsme zařadili dárkové poukazy. DÁRKOVÝ POUKAZ je skvělou volbou, pokud chcete dát svým blízkým nebo známým dárek k Vánocům, narozeninám, narození miminka .... Dárkový poukaz můžeme vystavit na jakoukoliv částku. Stačí nám na e-mail info@centrumautosedacek.cz a o zbytek se již postaráme. Poukaz vám pošleme do e-mailu. Stačí si ho pak jen vytisknout. Pokud budete chtít - doplníme i libovolný text.


01. 11. 2022

V pátek 4.11.2022 pro Vás otevřeme pátou prodejnu v ČR. Prodejna se nachází v pražské čtvrti Vršovice - Bohdalec. Až do 14.11.2022 pro Vás budou připraveny zajímavé slevy (až 20%) na vybrané autosedačky. Rezervační systém je již k dispozici, můžete si zarezervovat termín konzultace. Těšíme se na Vás.


18. 10. 2022

Do nabídky jsme zařadili skvělé autosedačky od Swandoo. Mladá značka, která se svými produkty získává skvělá ocenění v bezpečnostních testech.


11. 10. 2022

Oblíbené autosedačky Klippan Dinofix a Klippan Opti129 v limitované edici Topgreen jsou novinkou v naší nabídce.


26. 09. 2022

Do nabídky jsme zařadili ochranné potahy na autosedačku Axkid Minikid 2. Šité jsou v České republice, podle našeho návrhu.


Více aktualit