Axkid Minikid 2 (2022/23) Premium Granite Melange

Protisměná autosedačka do 25 kg váhy dítěte. Jedna z nejoblíbenějších a nejoceňovanějších autosedaček na světě s prodlouženou polohou proti směru jízdy. Kompaktní konstrukce, která umožňuje prodlouženou jízdu proti směru jízdy až do 6-7 let věku dítěte. Jednoduchá a bezpečná instalace pomocí samodotahovacích upínacích pásů.   

12 164,17 Kč
S DPH
Počet
Přidat na seznam přání
Produkt již není k dispozici.

Minikid 2 nyní přichází ve vylepšené verzi - kolekce Axkid Minikid 2 (2022/23).
Již tak dlouhá délka zad je nyní ještě delší díky aktualizované geometrii opěrky hlavy. Díky tomu může vaše dítě v autosedačce Minikid 2 pohodlně sedět ještě déle! Textilní materiál je nyní aktualizován elastickou a na míru přizpůsobenou látkou. Změnila se také vložka pro menší děti, která je nyní o 10 mm silnější. Více o rozdílech kolekcí naleznete ZDE.

  • Váhová kategorie 0 – 25 kg (125 cm)
  • Orientace: Proti směru jízdy
  • Instalace: Na pásy, upevnění samodotahovacími pásky (opravdu pevně drží)
  • 5 poloh náklonu
  • Výrazně větší náklon lze docílit použitím přídavného klínu (prodává se samostatně)
  • 7 poloh opěrky hlavy
  • Integrovaný systém popruhů a opěrky hlavy s automatickým dotahováním podle velikosti dítěte
  • ASIP ochrana při bočním nárazu
  • Schválena podle ECE R44/04
  • Schválena Plus Testem do 25 kg

Minikid 2 - bezpečná a prostorná autosedačka s rozsáhlými chytrými funkcemi
Autosedačka Minikid je navržena se švédským bezpečnostním myšlením, což umožňuje "skutečné" prodloužené umístění proti směru jízdy až do 6-7 let věku, ale stále v kompaktním provedení.

Snadná instalace a bezpečná manipulace
Více než 60 % všech autosedaček je do určité míry instalováno nesprávně. Díky jedinečným samodotahovacím upínacím popruhům, kterými je autosedačka Minikid 2 vybavena, je instalace bezproblémová, protože autosedačku lze "nacvaknout" na místo. Díky popruhům je každodenní manipulace s autosedačkou snadná a bezpečná, protože autosedačka vždy drží na svém místě a časem se neuvolňuje (autosedačky připoutané pásy je třeba vždy pravidelně kontrolovat).

Pohodlné a bezpečné umístění
Axkid Minikid 2 je na trhu jedinečná tím, že opěrka hlavy roste s vaším dítětem. Opěrka hlavy a vnitřní bezpečnostní pásy se automaticky přizpůsobují podle výšky a velikosti dítěte. Díky tomu můžete snadno zajistit, aby vaše dítě mělo při sezení v autosedačce Minikid bezpečnou i pohodlnou polohu.

Ochrana ze všech úhlů
25 % všech vážných nehod tvoří nárazy přímo z boku nebo čelní nehody s bočním úhlem. Při bočním nárazu je systém ASIP konstruován tak, aby deformoval a pohltil energii nárazu dříve, než se dostane k vašemu dítěti.

Pohodlí pro děti i rodiče
Při cestování s dítětem nedělejte kompromisy v oblasti pohodlí. Vícenásobně nastavitelná naklápěcí noha umožňuje využít pět různých poloh pro pohodlný a bezpečný sklon vašeho dítěte v závislosti na věku, výšce a úhlu sklonu zadního sedadla. Pokud je potřeba větší sklon, je vhodným doplňkem náš klín s nastavením úhlu, který přidá až 10 stupňů sklonu.

Snadná instalace a bezpečná manipulace
Více než 60 % všech autosedaček je do určité míry instalováno nesprávně. Díky jedinečným samodotahovacím upínacím popruhům, kterými je autosedačka Minikid 2 vybavena, je instalace bezproblémová, protože autosedačku lze "nacvaknout" na místo. Díky popruhům je každodenní manipulace s autosedačkou snadná a bezpečná, protože autosedačka vždy drží na svém místě a časem se neuvolňuje (autosedačky připoutané pásy je třeba vždy pravidelně kontrolovat).

Rozdíly mezi sedačkami Axkid Minikid 2 a Minikid 2 Premium
Již z názvu je patrné, že hlavním rozdílem prémiový pocit z Axkid Minikid 2 Premium. Kromě zjevných vizuálních rozdílů s barevně sladěnou hlavovou opěrkou a vložkou, jsou to i přizpůsobené detaily na zipech a knoflících.

Držitel ocenění
Autosedačka Axkid Minikid 2 prošla nejnáročnějším crash testem na světě, testem "Plus Test", a získala ocenění "Good Choice" od společnosti Folksam. V roce 2020 časopis Mother and Baby označil autosedačku za top 3 v kategorii autosedaček orientovaných proti směru jízdy.

Vezměte prosím na vědomí, že i když je Axkid Minikid 2 schválena v rozmezí 0-25 kg, vždy doporučujeme začít s dětskou autosedačkou, protože ta je nejvhodnější pro malé děti. Autosedačka není vybavena konektory ISOFIX a měla by být vždy instalována proti směru jízdy s připoutáním pásem.

Autosedačka Axkid Minikid 2 je známá svou možností prodloužené jízdy proti směru jízdy a také tím, že zachránila mnoho životů.

Ve Švédsku se používají autosedačky v poloze proti směru jízdy již více než 50 let. Pozice proti směru jízdy je nejbezpečnější způsob cestování v autě.

Axkid-logo

Švédská značka, vyvinutá ve spolupráci s automobilovým průmyslem země. Společnost byla založena roku 2009. U jejího zrodu stáli Tony Qvist a Tony Broberg, oba s předchozími pracovními zkušenostmi v oblasti dětské bezpečnosti a především mezi dětskými autosedačkami různých společností. Ve výsledku nashromáždili znalosti a informace z mnohaletého testování v poloze proti směru jízdy. Na základě tohoto podkladu byly vyvinuty autosedačky Axkid, navazující na hlavní švédskou filozofii o dětské bezpečnosti, představenou v 60. letech minulého století.

22140322
1 ks

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)

REZERVUJTE SI TERMÍN KONZULTACE  

Aktuality
11. 07. 2024

Akce 30% na modely značky Klippan. Akce platí do vyprodání zásob.


07. 06. 2024

Začíná období dovolených a Centrum autosedaček ve spolupráci se značkou AXKID si pro vás připravilo jedinečnou akci. Na protisměrné modely AXKID One 2, AXKID Minikid 4 a AXKID Movekid najdete největší slevu, která tu kdy byla a opakovat se nebude. Sleva 20% na všechny dostupné barevné varianty. Platí do vyprodání zásob.


Letecký den s BESIP
15. 05. 2024

1.5.2024 jsme se účastnili ve spolupráci se značkou BESIP na leteckém dni v Náměstí nad Oslavou. Děkujeme


04. 04. 2024

5.-7.4.2024 Vás zveme na veletrh For Kids, kde se na Vás budeme těšit v Hale 2 - C 25


06. 03. 2024

Rádi bychom vás přivítali v nové pobočce, v Hradci Králové, kterou pro vás budeme otevírat 12.3.2024! Velmi se těšíme na vaši návštěvu, kterou si již nyní můžete rezervovat u nás na webu.


Více aktualit