BeSafe Pregnant

Pás pro těhotné

999,00 Kč
S DPH
Počet
Přidat na seznam přání
Skladem u dodavatele

Jeden pás - dva životy

Nejbezpečnější a nejjednodušší způsob, jak chránit sebe a své nenarozené dítě v případě dopravní nehody je používat 3- bodový pás automobilu. Proto je tu iZi Pregnant, přídavná pomůcka pro 3- bodový pás auta, který drží klasický pás mimo oblast měkkých tkání břicha a plodu, i tak je nastávající maminka stále správně připoutaná. Tím chrání zároveň matku i dítě. Tento způsob zajišťuje pohodlnější cestování, bez pocitu tlaku na břicho. iZi Pregnant je doporučován k používání od druhého měsíce těhotenství.

  • doporučeno od chvíle kdy zjistíte, že jste těhotná
  • udržuje boční pás mimo vaše bříško a nenarozeného potomka
  • certifikace dle normy ECE R16
  • instalace pomocí 3- bodového pásu automobilu

Zakoupit můžete také verzi s možností připevnění na isofix - BeSafe Pregnant iZi fix

Besafe

Společnost BeSafe je firma založená v Norsku v roce 1919 rodinou Torgersen. Od roku 1963 se specializuje na výzkum a vývoj bezpečnostních prvků v automobilech pro ještě nenarozené děti, batolata i starší děti. Pro BeSafe vždy bude bezpečnost dětí při cestování na prvním místě. Dlouhodobé zkušenosti v této oblasti v kombinaci s inovacemi sehrály významnou roli v rozvoji této společnosti, ale také vedly k tomu, že autosedačky BeSafe získaly řadu ocenění nejen v crash testech. Důležitým zdrojem inspirace a úspěchu bylo bezpečné cestování pro děti. Intenzita dnešní dopravy, nárůst počtu automobilů, požadavky na rychlost a bezpečnost jsou opravdu nekompromisním motivem pro rozvoj jejich dětských autosedaček. Hlavním cílem je ochránit vaše dítě nejlepším možným způsobem v případě dopravní nehody. Zapomeňme na ocenění a testy, ty nejsou pro BeSafe tak důležité. Hlavní je to, jak vše funguje v reálném životě. To znamená, že bezpečná autosedačka v bezpečném voze je schopná zachránit lidský život.

6445.001

Návod BeSafe Pregnant

Návod BeSafe Pregnant

pdf

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)

REZERVUJTE SI TERMÍN KONZULTACE  

Aktuality
11. 07. 2024

Akce 30% na modely značky Klippan. Akce platí do vyprodání zásob.


07. 06. 2024

Začíná období dovolených a Centrum autosedaček ve spolupráci se značkou AXKID si pro vás připravilo jedinečnou akci. Na protisměrné modely AXKID One 2, AXKID Minikid 4 a AXKID Movekid najdete největší slevu, která tu kdy byla a opakovat se nebude. Sleva 20% na všechny dostupné barevné varianty. Platí do vyprodání zásob.


Letecký den s BESIP
15. 05. 2024

1.5.2024 jsme se účastnili ve spolupráci se značkou BESIP na leteckém dni v Náměstí nad Oslavou. Děkujeme


04. 04. 2024

5.-7.4.2024 Vás zveme na veletrh For Kids, kde se na Vás budeme těšit v Hale 2 - C 25


06. 03. 2024

Rádi bychom vás přivítali v nové pobočce, v Hradci Králové, kterou pro vás budeme otevírat 12.3.2024! Velmi se těšíme na vaši návštěvu, kterou si již nyní můžete rezervovat u nás na webu.


Více aktualit